Hankeinfo

Leader-toimintaryhmähanke:
Hankkeen nimi:Syökkö nää lähiruokaa?
Hallinnoija:Maaseudun Sivistysliitto
Aika:30.5.2011 - 30.7.2014
Toteutusalue:Alavieska, Haapajärvi, Haapavesi, Hailuoto, Haukipudas, Himanka, Ii, Kalajoki, Kannus, Kempele, Kestilä, Kiiminki, Kälviä, Kokkola, Kärsämäki, Kuusamo, Liminka, Lohtaja, Lumijoki, Merijärvi, Muhos, Nivala, Oulainen, Oulu, Oulunsalo, Piippola, Posio, Pudasjärvi, Pulkkila, Pyhäjoki, Pyhäjärvi, Pyhäntä, Raahe, Rantsila, Reisjärvi, Sievi, Siikajoki, Siikalatva, Taivalkoski, Tyrnävä, Utajärvi, Vihanti, Yli-Ii, Ylikiiminki, Ylivieska
Kustannusarvio:441232 €
Hankeryhmä:Muu yritystoiminta
  
Tiivistelmä:Maaseudun Sivistysliiton hallinnoima Syökkö nää lähiruokaa -hanke nostaa esiin
pohjoispohjanmaalla tuotettua ruokaa ja sen tuottajia. Hankkeen tavoitteena on pohjoispohjalaisen lähiruoan tunnettuuden kasvu, tuottajien verkostoituminen ja kestävän kehityksen tukeminen. Hankkeessa tarjotaan liiketaloudelliseen osaamiseen liittyvää koulutusta lähiruoan tuottajille sekä lisätään heidän omia valmiuksiaan tuotteistaa ja markkinoida tuotteitaan ja osaamistaan. Julkisessa keskustelussa on tavoitteena saada lähiruoka esille median ja erilaisten tapahtumien avulla.
  
Jatkotoimenpiteet:Hankkeen tuloksen Pohjois-Pohjanmaalle syntyy lähiruokaverkosto, joka toimii itsenäisesti hankkeen jälkeen. Kuluttajien tietoisuus alueen lähituotteista on lisääntynyt.
  
Hakijan/hankkeen www-sivut:www.msl.fi
Loppuraportti:Syokko_naa_lahiruokaa_Lr.pdf


Takaisin
 
Softers Oy