Hankeinfo

Leader-toimintaryhmähanke:
Hankkeen nimi:PotatoNow - PerunaNyt
Hallinnoija:MTT
Aika:1.2.2010 - 30.6.2014
Toteutusalue:Alavieska, Haapajärvi, Haapavesi, Hailuoto, Haukipudas, Himanka, Ii, Kalajoki, Kannus, Kempele, Kestilä, Kiiminki, Kälviä, Kokkola, Kärsämäki, Kuusamo, Liminka, Lohtaja, Lumijoki, Merijärvi, Muhos, Nivala, Oulainen, Oulu, Oulunsalo, Piippola, Posio, Pudasjärvi, Pulkkila, Pyhäjoki, Pyhäjärvi, Pyhäntä, Raahe, Rantsila, Reisjärvi, Sievi, Siikajoki, Siikalatva, Taivalkoski, Tyrnävä, Utajärvi, Vihanti, Yli-Ii, Ylikiiminki, Ylivieska
Kustannusarvio:369900 €
Hankeryhmä:Maatilatalous, hevostalous
  
Tiivistelmä:Hankkeen toteutusalue: Pohjois-Pohjanmaa, Pohjanmaa ja Etelä-Pohjanmaa.

Hankkeen yleistavoitteena on tehostaa peruna-alan verkostotoimintaa sekä tiedotusta. Hanke edistää perunatoimijoiden keskinäistä yhteistoimintaa ja suomalaisen peruna-alan profiloitumista alan osaajana. Hanke lisää toiminnan vaikuttavuutta ja edistää markkinointia sekä kansallisesti että kansainvälisesti. Tavoitteena on hankkeen avulla koota perunantuottajille ja tuotannossa välillisesti mukana oleville uusinta saatavilla olevaa tietoa samaan paikkaan ja jalostaa sitä sovellettavaan muotoon.

Keskeistä on luoda www-alan perunasivut, joka on alan yhteinen portaali kattavan perunatiedon keräämiseksi yhteen paikkaan. Samalla tavoitteena on uusimman kotimaisen ja ulkomaisen tiedon hankinta ja sen saattaminen kaikkien tietoon sekä perunantuotannon kotimaisten ja kansainvälisten seminaarien järjestäminen.
  
Jatkotoimenpiteet:-
  
Kartta:Näytä kartta
Hakijan/hankkeen www-sivut:www.mtt.fi/oulu
Loppuraportti:PotatoNow-PerunaNyt_Lr.pdf


Takaisin
 
Softers Oy