Hankeinfo

Leader-toimintaryhmähanke:
Hankkeen nimi:ELMA-koordinaattori
Hallinnoija:Metsäkeskus Pohjois-Pohjanmaa
Aika:1.3.2006 - 30.6.2007
Toteutusalue:Alavieska, Hailuoto, Haukipudas, Kalajoki, Kempele, Kiiminki, Liminka, Lumijoki, Merijärvi, Muhos, Oulainen, Oulu, Oulunsalo, Pyhäjoki, Raahe, Rantsila, Sievi, Siikajoki, Tyrnävä, Vihanti, Ylivieska
Kustannusarvio:24700 €
Hankeryhmä:Muut
  
Tiivistelmä:Tavoitteena on kehittää hanketoimintaa hallinnoijaorganisaatioiden ja rahoittajan kanssa niin, että hakemukset laaditaan oikein ja käsittelyajat ovat kohtuullisia. Hankeasiakirjojen laatimiseen ja hankkeen hallinnointiin järjestetään koulutusta ja henkilökohtaista neuvontaa. Hanke avustaa ELMA-osarahoitteisten hankkeiden suunnittelussa ja toiminnassa ja toimii linkkinä hankkeiden, rahoittajan ja alueellisten kehittämisorganisaatioiden (mm. ohjelmien, seutukuntien ja toimintaryhmien) välillä.

Hankkeen tavoitteena on saada näkyvyyttä maaseudun kannalta tärkeille toimialoille. Hanke kokoaa eri alojen kehittämishankkeita yhteen ja avustaa yhteisten tapahtumien järjestämisessä ja tiedottamisessa. Näin edistetään toimijoiden verkostoitumista ja hankkeiden hyvien tulosten ja käytäntöjen leviämistä.

Koordinaatiohankkeen tavoitteena on välittää tietoa sekä nykyisen että tulevan ohjelmakauden rahoitusmahdollisuuksista hanketoimijoille. Hankkeella helpotetaan ohjelmakauden siirtymävaihetta kokoamalla hankeaihiopankki kehitettävistä asioista. Hankeaihiot on tarkoitus rakentaa tulevan ohjelmakauden rahoitusmahdollisuuksien mukaisesti alueelliset kehittämisstrategiat huomioiden.
  
Jatkotoimenpiteet:-
  
Kartta:Näytä kartta


Takaisin
 
Softers Oy