Hankeinfo

Leader-toimintaryhmähanke:
Hankkeen nimi:METKAL
Hallinnoija:Siika-Pyhäjokialueen koulutuskuntayhtymä
Aika:1.7.2006 - 31.12.2007
Toteutusalue:Alavieska, Haapajärvi, Haapavesi, Kalajoki, Kestilä, Kärsämäki, Merijärvi, Nivala, Oulainen, Piippola, Pulkkila, Pyhäjärvi, Pyhäntä, Reisjärvi, Sievi, Ylivieska
Kustannusarvio:63000 €
Hankeryhmät:Kansainvälisyys, Kylätoiminta, virkistys, nuoriso, kulttuuri, Matkailu
  
Tiivistelmä:Neljän Leaderin yhteishanke, jossa metsästysmatkailusta kiinnostuneet metsästys- ja kalastusyrittäjät sekä seurat kartoitetaan, tehdään tuotekehitystä ja kansainvälistä markkinointia.

Toimenpiteitä ovat mm. tuotekehityksen ja markkinoinnin tukeminen, tuotetestaus, osallistuminen alan messuille Saksassa, partnerihaku alueen metsästys- ja kalastusmatkailuyrityksille; esim. metsästysmatkanjärjestäjät Saksassa, mahdolliset jälleenmyyjien tuotetestausten organisointi ns. testimatkat, lehtijuttujen tarjoaminen saksalaisiin metsästys- ja kalastusalan julkaisuihin sekä ystävyysseurojen hakeminen kiinnostuneille metsästysseuroille. Lisäksi hiotaan edelleen yritysten tuotteita kansainväliseen myyntikuntoon ja toteutetaan yhteisesite saksan ja englannin kielisenä. Hanke mahdollistaa myös pienten metsästykseen/kalastukseen liittyvien käsitöiden ja lahjatavaroiden koemarkkinointia muun toiminnan ohessa esim. messuilla.
  
Jatkotoimenpiteet:-
  
Kartta:Näytä kartta


Takaisin
 
Softers Oy