Hankeinfo

Leader-toimintaryhmähanke:
Hankkeen nimi:Agrobiotekniikka ja siemenperunatuotanto-koordinaatiohanke
Hallinnoija:MTT Pohjois-Pohjanmaan tutkimusasema
Aika:1.10.2004 - 28.2.2006
Toteutusalue:Alavieska, Hailuoto, Haukipudas, Kalajoki, Kempele, Kiiminki, Liminka, Lumijoki, Merijärvi, Muhos, Oulainen, Oulu, Oulunsalo, Pyhäjoki, Raahe, Rantsila, Sievi, Siikajoki, Tyrnävä, Vihanti, Ylivieska
Kustannusarvio:104873 €
Hankeryhmä:Maatilatalous, hevostalous
  
Tiivistelmä:Agrobiotekniikka ja siemenperunatuotanto -koordinaatiohankkeen tehtävänä oli sitoa yhteen Oulun seudun siemenperunatuotanto ja biotekniikka-alan osaaminen niin, että toimialojen yhteistyö tuottaisi lisäarvoa. Koordinointiin sisältyi lukuisia kehittämis- ja tutkimushankkeita, joiden tavoitteena oli siemenperunan laadun parantaminen. Koordinointihankkeen tehtävänä oli näiden eri hankkeista saatujen tulosten välittäminen siemenperunasektorin käyttöön, alan kansainvälistymisen avustaminen, yritysten ja yksittäisten toimijoiden avustaminen erilaisissa kehittämistoimissa.

  
Jatkotoimenpiteet:Jatkotoimenpiteenä jätettiin koordinaatiohankkeen rahoitushakemus ELMA -hakuun tammikuussa 2006. Lisäksi jatkotoimenpiteenä laaditaan valtakunnallinen siemenperuna-alan strategia vuosille 2006-2010.
  
Kartta:Näytä kartta
Loppuraportti:Agrobiotekniikka_ja_siemenperunatuotanto.pdf


Takaisin
 
Softers Oy